Premiär för Oddskampen.se

Välkommen till vår nya spelblogg! Efter ett par veckors kodande och designande så har vi äntligen fått bloggen så pass redo att vi hinner börjar tippa lagom tills de stora fotbollsligorna drar igång. Den närmsta tiden kommer vi successivt att uppdatera siten tills vi känner att vi är helt nöjda.

Vår första tävling om att försöka utöka våra respektive spelkassor så mycket som möjligt börjar nu direkt och håller på tills 30 november. Vi hoppas att vi kan dela med oss av lite bra tips, eller åtminstone ge lite intressant läsning om odds. Lämna gärna feedback på våra tips eller bloggen som helhet genom att antingen lämna kommentarer till inläggen eller maila (kontaktformulär finns under ’Kontakt’).

2 kommentarer till “Premiär för Oddskampen.se

  1. Viktor den skrev:

    Wohoo! ska bli intressant å se vem av er som kommer på andra plats efter mig 😉

  2. Daniel den skrev:

    Tror den är reserverad men har själv inte fått någon bekräftelse så det kan ju inte vara jag…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *