Vinner Leicester premiären?

Nu har äntligen den engelska fotbollen börjat igen efter en tid med halvdant spelutbud. Det är rätt svårt att låta bli att välja en Championshipmatch till mitt första tips. Speciellt nu också då det är premiäromgång i en av de mest svårtippade ligorna, vilket gör att det nästan bara finns spelvärda odds.

Ettan på Leicester har jag länge gått och funderat på. Även om Swansea fortfarande har ett kapabelt lag så måste ändå förlusterna av skyttekungen Scotland, Gomez och tränaren Martinez kännas. Lägg även till skador på Bodde och Pratley och en hel del talar emot Swansea, som inte vinner allt för ofta på bortaplan.

Leicester däremot har viktiga Fryatt och Oakley tillbaka efter skada och har köpt in duktige playmakern Wellens från Doncaster. Laget håller bra kvalitet för den här serien och med sitt starka hemmastöd bakom sig så har de en bra chans att starta med en vinst. Jag spelar ettan till 2,32Betfair.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Leicester - Swansea
1
99 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *