Speltips Premier League omgång 40

PL_omgang40

Skepp o hoj bettingvänner, hög tid för ett nytt inlägg här! Precis som förra inlägget blir det här en sammanställning av speltips från diverse speltipssidor. Jag har gjort en sammanställning av speltips inför helgens omgång (40) av Premier League.

Mitt första speltips är hämtat från ”Dubblaren” på Bettingstugan.se och avser det högintressanta toppmötet mellan Manchester City och Leicester City. Dubblaren konstaterar i sin rek att City är det lag som producerat flest mål på hemmaplan den här säsongen med hela 33 stycken, samtidigt som Leicester City är det starkaste bortalaget både när det kommer till poäng och gjorda mål. Hans inte helt ologiska speltips blir därför BLGM (Båda Lagen Gör Mål) som spelas till 1.80 hos Ladbrokes. Speltipset i sin helhet hittar du här: Målkalas på Etihad Stadium?

Nästa speltips är även det hämtat från Bettingstugan.se och kommer från Don Soderman. Hans speltips rör mötet mellan Tottenham och Watford och han kommer föga förvånande fram till att Tottenham bör ta 3 pinnar utan större problem på lördag. Soderman tror Spurs blir numret förstora för Watford imorgon och lägger sina slantar på Tottenham -1 AH till 1.83 på Pinnacle Sports. Klicka här för att läsa hela speltipset

Nästa speltips kommer från ”Puyol” på spelaspel.se och rör lördagens sena match mellan Southampton och West Ham. Puyol tror det här är en match som West Ham kommer att gilla när de kan sjunka ner i lågt försvar på bortaplan för att sedan gå på omställningar, en strategi som funkat riktigt bra mot flera av storlagen tidigare denna säsong. Hans speltips blir halvgarderingen på West Ham, dvs X2 som han spelar till 2.20 hos Betway.

Om du vill ha lite action redan idag kan jag rekommendera ett speltips från kompistips.se. Det är en trippel med tre favoriter, Al Hila i Saudi Arabiska Premier League, Fenerbache i turkiska Super Lig och Benfica i portugisiska Primeira Liga.

Mycket nöje och på återhörande!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *