Speltips Premier League omgång 15

PL_omgang15_Tips

Har återigen skannat av nätet efter intressanta speltips, denna gång har jag valt att fokusera på helgens Premier League-matcher.

Bettingstugan.se står ”Dubblaren” och ”Don Soderman” för en rad speltips inför helgens PL. Soderman inleder med att reka Sunderland +2 AH (pengarna tillbaka vid tvåmålsvinst för Arsenal) borta mot Arsenal, han tror Londonlaget kan få problem pga sin omfattande skadelista, Cazorla, Sanchez, Arteta och Coquelin är alla borta från spel i helgen. Soderman spelar Sunderland +2 AH till 1.74 hos Unibet.

Don Soderman har även rekat den sena matchen mellan Chelsea och Bournemouth på Stamford Bridge. Här tror han Chelsea kommer dra det längsta strået utan att övertyga eller göra mer än vad som behövs och spelar därför Chelseavinst & under 3,5 mål i matchen till 2.20 hos Betsafe.

Dubblaren tror hemmalaget Watford drar längsta strået i nykomlingsmötet mot Norwich på lördag, han spelar rak etta till 2.10 hos Betway. Han bjuckar även på ett speltips i matchen mellan Swansea och Leicester där har tycker att mötet mellan dessa två målfarliga lag bara kan sluta på ett sätt, nämligen att båda lagen gör mål som han spelar till 1.65 hos BetVictor.

”Manja” på Rekar.se har dissekerat matchen mellan Manchester United och West Ham och har kommit fram till två speltips. Han spelar dels Man U & under 2,5 mål till 3.20 hos bet365 samt Man U-vinst till 1.50 hos William Hill.

”Pontus”, även han från Rekar.se har lagt upp ett speltips inför matchen mellan West Bromwich och Tottenham. Han tror på följande matchscenario:

”Jag ser att bortalaget kan spräcka nollan en bit in i första halvlek, och med en West Brom-forcering för kvittering sedan, så vet vi att Tottenhams omställningsspel är alldeles för bra.”

Med detta sagt blir hans speltips Tottenham att göra minst två mål, han skriver inte var han spelar det men William Hill erbjuder just nu högst odds till 2.10.

Nöjer mig där, lycka till vid rygg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *