Swanseas chanser underskattas mot Arsenal

Det var längesen jag blev imponerad av Arsenal, förutom i enstaka matcher. Försvarsspelet är lika osäkert som alltid, spelet utan boll är inget vidare och de har brist på pålitliga målskyttar. Oddssättarna anser att Arsenal vinner den här matchen runt 70% av gångerna, men det tycker jag känns för högt. De har ändå bara vunnit 5 av 14 ligamatcher hittills och Swansea ligger bara en poäng efter i tabellen.

Swansea har riktigt stark form och har inte förlorat på 7 matcher i liga/cup och stod för en fantastisk insats i 3-1-segern mot ligatrean West Brom i veckan. Självförtroendet borde vara högt och de kan spela utan någon press på sig, till skillnad från Arsenal. Att Pablo inte är med idag är förstås ett avbräck men de har ändå gott om alternativ i mitten av planen. Arsenal saknar Koscielny, troligen Sagna och har sena tester på Podolski och Walcott.

Ifjol vann Arsenal det här mötet med 1-0, efter en dundertabbe av Michel Vorm, och de imponerade inte. Swansea vann returmötet med 3-2 efter en fin insats. Swansea kan absolut störa hemmalaget med sin bollskicklighet idag igen så jag testar Swansea +1 (asian handicap) till 2,15 hos Bet365. Pengarna tillbaka vid uddamålsförlust.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Arsenal - Swansea
Swansea +1 (AH)
35 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *