Dags för en målrik Fulhammatch igen

Under Martin Jol har Fulham börjat spela öppnare och mer sevärd fotboll, och de är hittills det laget vars matcher har slutat över 2,5 mål oftast (11 av 14 matcher). Dagens match mot Tottenham har också stor chans att bli underhållande och målrik. Tottenhams alla 6 bortamatcher har slutat över 2,5 mål och det är på bortaplan deras snabba kontringsfotboll kommer mest till sin rätt.

Fulhams försvar har sett mycket svajigare ut än tidigare säsonger och jag kan se dem få problem med snabba och direkta spelare som Bale, Defoe och Lennon. Bästa backen Hangeland är fortfarande avstängd och mittfältet har inte alltid skyddat det sårbara försvaret tillräckligt. Jag har svårt att se Fulham hålla nollan idag. Fulhams 2 senaste matcher – 0-0 borta mot Benitez Chelsea och 0-1 borta mot Stoke – har varit målsnåla men då har de mött lag som verkligen prioriterar defensiven. Nu när Fulham lirar hemma igen så blir det läge att fylla på mer framåt dessutom. Spurs har bara hållit nollan en gång så Fulham lär gilla sina chanser då de kan spela fin anfallsfotboll.

Över 2,5 mål spelas hos Bet365 till oddset 1,78.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Fulham - Tottenham
Över 2,5 mål
23 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *