Birmingham blir för övermäktigt för Charlton

Engelska ligorna drar igång och man borde vara ganska försiktig med premiärmatcherna eftersom man inte riktigt vet vart alla lag står. Försäsongsmatcherna är sällan något att förlita sig på.

Birmingham hoppas kunna bygga vidare på den fjärdeplats man hamnade på förrasäsongen med i stort sätt samma lag utöver ett bra nyförvärv i Peter Løvenkrands från Newcastle. I Ligacupmatchen som nästan fungerade som försäsongsmatch för många lag mosade de Barnet. De kommer antagligen med en riktigt bra sinnesstämning till matchen och känns stabila. Jag har svårt att se nykomlingen Charlton kunna hota på St Andrews denna eftermiddag. De samlade ihop imponerande 101 poäng i League 1 förra året med steget från toppen i League 1 till toppen av Championship kan vara stort första säsongen. Det har inte hänt mycket på värvningsfronten utan man hoppas att förra årets lag ska räcka.

Nja, inte idag säger jag och bankar in ettanExpekt som just nu ger oss fina 1,85.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Birmingham - Charlton
1
30 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *