Warrington nöter ner Wakefield

Jag kan bara se en vinnare, och en klar sådan, i matchen Warrington Wolves – Wakefield Trinity Wildcats i rugbyns Super League. Wakefield har på sina 5 matcher hittills inte gjort mycket som visar att det kommer gå så mycket bättre för dem än ifjol, då de slutade näst sist och med överlägset flest poäng i baken. Deras enda vinst var över den dåligt ihopspelade, och snabbt tröttnande, nykomlingen Widnes Vikings i premiären.

Warrington är överlägset i både försvar och anfall och jag har svårt att se Wakefield göra mer än 2 tries med tanke på hur lite mark och tryck de kommer ha på motståndarnas planhalva. Warrington har ligans bästa anfallsspel och krossar ofta lag på hemmaplan som inte har kvalitet nog att mäta sig med dem. Hittills har de slagit London Broncos med 50-10 och Hull KR med 42-10. Wakefield är sämre än båda de lagen… Warrington får tillbaka viktiga spelare som Hodgson, Monaghan och Bridge idag och lär ha ett revanschsug efter förlusten mot Leeds senast.

Warrington vann det här mötet ifjol med 66-12. Liknande vinstmarginal idag hade inte förvånat mig. Warrington (-28) spelas till 1,90 hos Unibet.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 16:00
Warrington - Wakefield
Warrington (-28)
29 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *