Pixbo jämnar ut matchserien

Jag blev förvånad över att Warberg vann första matchen mot Pixbo i innebandyslutspelet, även om de har hittat form på sistone. Pixbo har hållit en jämnare, högre nivå genom hela grundserien och vann dessutom bekvämt i båda seriematcherna mot Warberg (7-1 hemma och 10-5 borta).

Det var en slarvig start som strulade till det mot Warberg senast. Warberg gjorde 3 raka mål på runt en minut i första perioden och därifrån var det uppförsbacke. Pixbo kom ändå igen starkt i tredje då de gick från 1-4 till 4-4. Eskelinen avgjorde sen för Warberg med 2 min kvar.

Jag tror att vi får se ett mer fokuserat Pixbo från start idag så 0-2 i matcher skulle förvåna mig. Här gäller det att ta tillbaka hemmaplansfördelen och visa Warberg att det är långt ifrån över. Det kan hända att det behövs förlängning/straffar men jag tror att Pixbo till slut fixar det här. Pixbo (Moneyline), eller oavgjort inget spel (inkl. förlängning) som de kallar det, spelas till 2,35 hos Unibet.