Storvreta har 9 raka vinster mot Täby

Det råder delade meningar om vilket lag som ska vara favorit i kvällens TV-match från Superligan mellan Caperio/Täby och Storvreta. Bl.a. Betsson och Bet365 har Storvreta som favorit till 2,00, vilket jag tycker är rätt, medan ett flertal andra bolag ger höga 2,25 på Storvreta. Med tanke på Täbys dåliga form och Storvretas överlägsna statistik mot Täby så måste jag testa Storvreta till 2,25 hos Unibet.

Täby är ett duktigt lag men har ändå 9 raka förluster mot Storvreta. Oftast har det varit ganska jämnt, men Storvreta har dragit det längsta strået till slut ändå. De är ett mer komplett och stabilt lag. Förra våren slog de ut Täby i slutspelet i 3 raka matcher.

Täby har bara en trepoängare på de sex senaste matcherna och har tappat poäng i flera möten man där de inte borde göra det. Lag som Umeå City och Mullsjö ska inte få med sig 2- eller 3-poängare hem från Tibblehallen. Inget av lagen är statistiskt sett klara för slutspel än, men det krävs mycket för att nåt av dem ska falla nedanför slutspelsstrecket. I ett sånt här läge på säsongen känns ett humörgäng som Täby opålitligt. Storvreta har form och ska vara favoriter här.

Matchen visas 19.15 i TV4 Sport.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Mån 19:15
Caperio/Täby - Storvreta
2
38 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *