Underspel i Storvreta – Pixbo

Trots all offensiv talang i Storvreta och Pixbo så tror jag inte att vi kommer få se nån målfest i kvällens toppmatch. Det är seriens två överlägset bästa försvar som ställs mot varandra. Båda lagen är bland de bästa spelförande lagen i serien och spelar rätt kontrollerad innebandy. Det tror jag gynnar underspelet snarare än om lag som Jönköping och Sirius, som föredrar en svängig matchbild, hade varit med.

Pixbo har varit med i en del målrika matcher tidigare år men har fått ordning på försvarsspelet den här säsongen. Hedlund har dessutom varit lysande i målet. Bara 5 av deras 18 matcher hittills har slutat med minst 12 mål. Även Storvreta har haft många ”tråkiga resultat” under säsongen då 6 av deras 18 matcher har slutat över 11,5 mål. I höstas vann Storvreta mot Pixbo med 5-2. Bara 1 av de 6 senaste inbördes matcherna har gått över 11,5 mål.

I dagsläget har jag svårt att se ett snitt på 4 mål/period mellan dessa lag särskilt ofta. Under 11,5 mål spelas till 1,85 hos Unibet. Matchen visas live kl. 19:00 på Svenska Spels hemsida.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Mån 19:00
Storvreta - Pixbo
Under 11,5 mål
31 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *