VM-finalen är bara en formalitet för Sverige

Det krävs en riktigt modig person för att tippa emot Sverige i finalen i innebandy-VM. Svenska damerna har aldrig varit så här bra. Hemmanationen Schweiz var tänkt som det största hotet, men de slaktades med 11-2 i semin igår. Nu ser vi varför Sverige bara stod i 1,20 till att vinna VM-guld. När Schweiz gjorde ett större misstag så straffades de gång på gång.

Finland kommer att behöva göra den perfekta matchen, utan misstag, för att ens komma nära att vinna. De har haft en bekväm väg till finalen, där de inte har testats på allvar ännu. Semifinalen mot Tjeckien hade de kontroll över tidigt och där var det mest att spela av matchen. Det blir andra bullar senare idag.

Bet365 ger 1,80 för Sverige (-5,5) och det nappar jag på. Jag trodde att handikappslinan skulle hamnat lite högre. Minst 6 måls marginal har Sverige slagit Finland med flera gånger de senaste åren:10-2 (VM-semin 2009), 9-3, 10-2 och 11-2 (förra månaden). Om inte Sverige drar ifrån tidigt, som mot Schweiz, så drar de nog ifrån i sista perioden. Jag kan bara inte se Sverige misslyckas med den bredden, spetsen, tempot och självförtroendet de har nu.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 15:00
Sverige - Finland
Sverige (-5,5)
31 kr

2 kommentarer till “VM-finalen är bara en formalitet för Sverige

  1. Tja!

    Har precis upptäckt den här sidan och måste säga att den är väldigt intressant. Ni kommer med välgrundade analyser och skriver på ett bra sätt. Dessutom är det lätt att följa hur det går för er eftersom ni publicerar statistik (vilket de flesta inte vågar göra)! Trist att spelet inte satt idag men man kan inte alltid vinna när det gäller betting. Gillar sidan skarpt så jag vill bara uppmana er att fortsätta att hålla en hög kvalité på sidan! Titta gärna förbi på min blogg om ni har tid, inte lika snygg som er sida men förhoppningsvis kan jag matcha kvalitetsmässigt!

    // Mr November

  2. John den skrev:

    Tack, kul att bloggen uppskattas! Statistik känns viktigt att visa, även om det alltid är lika surt att se de röda kryssen när vi har dålig form =)

    Jag kollade in din blogg förut. Jag kände inte till den innan men får hålla utkik i framtiden. Jag tycker tipsen är välmotiverade och det märks att du är insatt. Jag gillar strukturen på inläggen. Designen är stilren och rakt på sak, precis som jag gillar =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *