Uppsaladerbyt i innebandy kan bli jämnt

Det spelas flera intressanta matcher i Superligan den här omgången, bl.a. Uppsaladerbyt i Fyrishov mellan Sirius och Storvreta. Där känns Sirius (+2,5), till 1,80 hos Bet365, vettigt att testa. Uppsaladerbyt bli ofta jämnt och Sirius känns lite på gång efter tränarbytet.

Sirius har underpresterat stora delar av hösten och det var ingen överraskning att tränaren Matsenius fick gå. Med de spelarna de har så ska de plocka klart fler poäng. Jedheim är tillbaka i tränarrollen och har gett laget en nytändning. Sirius spelade riktigt bra i söndags mot Täby i Tibblehallen, trots en tappad 5-1-ledning, och fick med sig en oväntad poäng.

Storvreta har inte varit på topp de senaste matcherna – oväntad förlust i Mullsjö med 2-4 och en onödigt knapp seger mot Tyresö med 5-3. Även om Storvreta är helt klart det bästa, och jämnaste, laget i serien, så har de inte ’slaktat’ många lag i serien än. Ofta har de inte gjort mycket mer än vad som behövs. Viktige målsprutan Öhman är tveksam till medverkan ikväll.

Derbyt brukar som sagt bli jämnt: 3 av 5 möten sen Sirius gick upp i Superligan har slutat med uddamålssegrar för Storvreta. Sirius vann ett möte med 4-1. Trots sin överlägsenhet tror jag inte att Storvreta kommer få det lätt idag, och det är ett hyfsat läge för en Siriusskräll.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Ons 19:00
Sirius - Storvreta
Sirius (+2,5)
25 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *