Alltid målfest när Täby möter Umeå City

Nu är det dags för mig att komma igång med tippandet igen efter ett julbreak. Spelutbudet är utmärkt just nu så det gäller att passa på. Jag har hittat ett intressant odds inför Caperio/Täby – Umeå City i innebandyn imorgon. Möten mellan de här lagen brukar alltid bli målrika så över 11,5 mål spelas till 1,85 hos Unibet. Mållinan brukar ligga högre när Täby spelar så jag blev förvånad över att den ligger på 11,5 till just den här matchen.

Är det målrik innebandy du är ute efter så rekommenderas Tibblehallen starkt. Målsnittet ligger på 14,55 mål/match här och det har blivit minst 12 mål i 8 av 9 matcher. Som vanligt blir det mycket mål i båda kassar när Täby spelar. Enligt coachen Jäderlund har det knappt tränats försvarsspel än, och det märks. Täby har gjort flest i hela serien (106) medan Umeå har släppt in allra flest (107).

Sedan Umeå City gick upp till Superligan 2008 har mötena lagen emellan slutat (med Täbys mål först): 8-4, 7-6, 9-7, 10-2, 10-7, 7-9 och 9-8. Aldrig särskilt tråkigt alltså.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Fre 17:00
Caperio/Täby - Umeå City
Över 11,5 mål
30 kr

1 kommentar till “Alltid målfest när Täby möter Umeå City

  1. John den skrev:

    1 mål ifrån bara. Alltid lika surt. Verkade inte fattas målchanser heller. =(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *