Ihopspelade Pixbo kan vinna i Helsingborg igen

Superligan tjuvstartar imorgon med Helsingborg – Pixbo och där måste jag bara testa oddset på Pixbo (4,25 hos Betsafe) med en liten insats.

Helsingborg har förutom ett tränarbyte bytt ut en stor del av truppen. Visst har de gjort ett par fina nyförvärv i t ex. Max Dahlgren och de finska landslagsmännen Kukkola & Toivoniemi, men de har samtidigt blivit av med en drös inflytelserika spelare och folk som har vart i klubben en längre tid. Bl a. målvakten Andersson, kaptenen Anderberg, Hansson, Manner, Ramsten, Jönsson och Midtsveen. Det skulle bara vara naturligt om säsongen börjar lite knackigt med de förutsättningarna. Experterna tippar dem högt i år men de hade en bra trupp även ifjol och floppade rejält.

Pixbo har förutom ett tränarbyte truppen rätt intakt och ihopspelad. Inte så många spännande nyförvärv men Malmström från Falun gör alltid poäng. Calebsson är långtidsskadad, men laget har nog med spelare som kan kliva fram istället. Pixbo trivs riktigt bra i Helsingborg där de har 4 raka segrar och inte förlorat sedan 2005. 4,25 är för högt helt enkelt.

Svenska Spel sänder matchen på nätet om nån är sugen på lite skön innebandy.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tis 19:00
FC Helsingborg - Pixbo
2
9 kr

1 kommentar till “Ihopspelade Pixbo kan vinna i Helsingborg igen

  1. John den skrev:

    Oj, vad tight match. Visade åtminstone att oddssättningen var åt helskotta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *