Båda lagen hittar nätet i Tottenham

Det blir en riktigt intressant match att följa mellan Tottenham – Liverpool i eftermiddag. Matchen känns ganska öppen men jag förväntar mig iaf att vi får se mål i båda kassar. Det har skett i de senaste 4 mötena på White Hart Lane.

Spurs försvar har inte imponerat alls hittills och de saknar Dawson idag. Det har bara blivit 9 clean sheets på de senaste 41 matcherna. Framåt känns det däremot ännu bättre nu när Adebayor kommit in och kan komplettera Defoe bra.

Liverpool, som alltid är sårbara bakåt på bortaplan, lär få en del lägen på kontring när Spurs stormar framåt. De hade nog med lägen för att vinna fjolårets möte här (1-2-förlust). De vet nog själva att det blir svårt att ta poäng om de bara backar hem och de har ändå högre ambitioner än så.

Båda lagen gör mål finns till 1,72 hos Bet365.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 14:30
Tottenham - Liverpool
Båda lagen gör mål
28 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *