Doncaster uddlöst utan Sharp

Doncaster försöker vanligtvis spela den roligaste fotbollen i the championship men får ofta betala för det. Problem med målskyttet har de haft länge och utan deras bäste målspottare Billy Sharp ser jag inte vart målen ska komma ifrån. Sharp hade oturen att bryta benet  i första matchen mot Brighton och lär inte återkomma på väldigt länge. Otur och tråkigt för Doncaster som även dras med skador på massor av spelare, därav Spurs-lånet Ryan Mason.

West Ham har fortfarande ett bra lag från Premier league och flera spelare som borde göra sig bra i Championship. Det är nu som Nolan, Collison och Parker ska leda laget. Laget har en bra tränare och var det bättre laget mot Cardiff förra helgen. Faubert ska vara tillbaka efter skada. Det är matcher som den här de måste vinna om de ska ta steget upp direkt.

Tvåan finns till 1,90Unibet.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Doncaster Rovers - West Ham
2
29 kr

1 kommentar till “Doncaster uddlöst utan Sharp

  1. John den skrev:

    Att spela emot Doncaster är en vinstmaskin. Två raka nu =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *