Auxerre i disharmoni väger lite lätt

Auxerre gjorde en riktig kanonsäsong för två år sedan då de överraskande lyckades klättra ända upp till en tredjeplats i ligan. Förra säsongen var dock en stor besvikelse för klubben som slutade på nionde plats, samtidigt som det var turbulent utanför fotbollsplanen. Laget har inte några större stjärnor längre utan har gått tillbaka till sina rötter och satsar på egna talanger. Laget startade säsongen med att förlora 3-1 borta mot Montpellier som knappast är ett tippat topplag.

Marseille har även dem haft sin del av turbulens men man har lyckats behålla sin tränare Deschamps och har ett lag som tippas ligga i toppen trots några spelartapp. Förra säsongen slutade man tvåa och brukar husera i toppen. Senaste matchen blev det bara 2-2 mot Sochaux och man förväntar sig bättring idag.

Tvåan finns till fina 2,15Expekt. Värt att testa.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 17:00
Auxerre - Marseille
2
33 kr

1 kommentar till “Auxerre i disharmoni väger lite lätt

  1. Daniel den skrev:

    Surt att Auxerre lyckades ta sig tillbaka…. och då har jag varit lite av ett fan av Auxerre

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *