Svår bortamatch för begränsade Stevenage

När ett av League Ones bästa hemmalag, Bournemouth, står i över dubbla pengarna (2,15 hos Unibet) mot en så begränsad nykomling som Stevenage så måste jag testa. Visst, Stevenage är ett välorganiserat och fysiskt lag som inte ska fnysas åt, men här bör Bournemouths mycket vassare offensiv avgöra.

Stevenage kommer säkert att parkera spelarbussen framför sitt mål, men har hemmalaget bara tålamod och fokus så kommer segern. Även om Ings har lämnat nyligen så har Bournemouth ett bra offensivt grundspel och gott om spelaralternativ framåt. Laget imponerade hemma på Dean Court mot andra fysiska lag nyligen i Wednesday (2-0) och Dag & Red (5-0).

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tis 20:45
Bournemouth - Stevenage
1
32 kr

2 kommentarer till “Svår bortamatch för begränsade Stevenage

  1. Daniel den skrev:

    Bournemouth hade inte mycket att komma med idag. Kändes som om de skulle ta över när de kvitterade men lyckades inte ta ledningen.

  2. John den skrev:

    Utvisningen och straffen emot sig vid 1-1 kom lite olägligt minst sagt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *