Aston Villa kan gneta fram ett resultat

Bet365 ger 1,88 för Aston Villa (+0,5) idag och med tanke på Evertons skadeavbräck och att jag tror att det blir en tight match så är det definitivt värt att testa.

Everton har ofta stått för lågt i odds när de spelar hemma i mina ögon. Det är sällan de övertygar på mig och hur ofta har de inte tappat poäng i matcher de ”ska vinna”? 6 hemmavinster på 15 matcher skrämmer inte många. Nu är dessutom nyckelspelare som Saha, Arteta och Fellaini borta. Andra som Cahill, Coleman och Rodwell är tveksamma. Det är ett gäng spelare som kan stå för avgörande prestationer för ett lag som ofta har svårt med effektiviteten.

Aston Villa har väl inte gjort många glada i år, men det är fortfarande samma stomme som slutade sexa 09/10. Houllier har inte varit nån succé alls men nu är det kämpainsatser som gäller när det är så tight i botten. Laget har helt klart chans här idag då jag inte tror det blir mycket som separerar lagen.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Everton - Aston Villa
Aston Villa (+0,5)
25 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *