Warrington har lyckats bra i toppmöten

Jag har en känsla av att Warrington Wolves blir för starka för Huddersfield Giants i kvällens toppmöte i Super League. Warrington har mer kvalitet och matchvinnare bland backarna och på kanterna. Warrington (-3) spelas till 1,90 hos Unibet.

Lägg inte för mycket vikt vid Warringtons chockförlust mot Catalans senast då jag tror mycket handlade om underskattning. Vilja och mod är särskilt viktigt i en sport som rugby och jag tror att laget kommer ut med en helt annan inställning idag. Jag lägger inte heller mycket fokus på premiärmatchen i Cardiff mellan dessa lag (Giants vann 28-18), då Warrington fick en hel drös skador som förstörde deras matchplan.

Ser man till tidigare matcher så har Warrington haft svårare motstånd och har dessutom klarat sig bättre mot topplag än Giants. De stod för utmärkta insatser i vinsterna mot Wigan, St Helens och Leeds. Giants förlorade däremot klart mot ett decimerat Wigan och har sett smått ineffektiva ut mot bättre lag.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Fre 21:00
Huddersfield - Warrington
Warrington (-3)
27 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *