Storvreta förlorar inte två derbyn på rad

Uppsaladerby i Superligan idag och det mesta talar för formstarka Storvreta i mina ögon. Storvreta spelas till 1,52 hos Nordicbet” href=”http://affiliates.nordicbetpartners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_828b_5″ target=”_blank”>Nordicbet.

Storvreta förlorade första derbyt med 1-4 och är helt klart ute efter revansch. De ska inte förlora båda mötena mot Sirius helt enkelt. I förra mötet vann Storvreta skotten med 29-17 men gjorde ändå bara ett mål. Det händer ytterst sällan ett lag av deras kvalitet. Delvis berodde det på oskärpa i bra lägen men Sirius målvakt Tobias Steineck gjorde också en grym match. Storvreta är dessutom i mycket bättre form än i säsongsstarten. Då verkade de delvis lite ur balans mentalt efter sitt första SM-guld men hade också Europacupspel i tankarna. Efter VM-uppehållet har de tagit sig i kragen och höjt sig rejält. 4 vinster av 5 möjliga, mot bl.a. AIK och Täby, och de kunde lika gärna ha vunnit mot formlaget #1 Warberg då de spelade bra. Många spelare har kommit i form men särskilt Stenberg och Kohonen är glödheta just nu.

Sirius har inte haft de bästa förberedelserna inför derbyt. Match nere i Helsingborg i torsdags kväll och då spelarna var tvungna att jobba på fredagen så fick de sova i bussen på vägen hem under natten. Lagom bekvämt. Flera tongivande spelare – Johan Jr Eriksson, Dan Johansson och Patrik Strandh – har nyligen varit skadade eller sjuka och kan inte vara i bästa skick. De två första lirade i torsdags men gjorde inga märkvärdiga insatser. När Sirius har en bra dag kan de göra det jobbigt för Storvreta, men de är för ojämna och har haft för dåliga förberedelserna inför dagens möte. Storvreta bör visa vilka som är bäst i Uppsala idag.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Storvreta - Sirius
1
26 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *