Blackpools chanser underskattas än en gång

Det är sällan man hittar markanta överodds i Premier League och när de dyker upp är det ofta Blackpools chanser som underskattas. Blackpool står i hela 4,65 (Betsson” href=”http://record.affiliatelounge.com/_w5XHXkPeixauqxJ1W5ErsWNd7ZgqdRLk/1?payload=oddskampen” target=”_blank”>Betsson) borta mot formsvaga West Brom och det måste testas med en liten peng. Man skulle nästan kunna tro att Holloways mannar ska till nåt topp-6-lag med det oddset. Blackpool +0,5 spelas också till 2,15 hos Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/?affiliate=365_054477″ target=”_blank”>Bet365.

Det här är definitivt en av de matcher jag ser framåt emot mest den här helgen, förutom Tyne and Wear-derbyt då jag är Newcastlesupporter. Båda lagen spelar fin fotboll men har mediokra försvar och dessa möten brukar bli målrika. Bortsett från Arsenal och Spurs så är det få andra lag i Premier League som regelbundet är sevärda i mina ögon, så den här matchen rekommenderas.

Blackpool underskattas rejält gång på gång och även om det är irriterande så är det också trevligt ur en bettingsynpunkt. Många trodde att laget skulle tappa formen efter ett tag men de har inte haft någon märkvärdig dipp ännu. De kommer fyllda med självförtroende efter en välförtjänt seger mot Liverpool, men samtidigt kommer de alltid ut med en positiv attityd med Holloway som tränare. Till skillnad från många andra lag i ligan så parkerar de inte spelarbussen framför målet på bortaplan och det har resulterat i 5 bortasegrar och 17 poäng. Det är tredje bästa bortafaciten i ligan.

West Brom ligger i runt 1,75-1,80 och det känns väldigt oförtjänt. Visst är de bättre på the Hawthorns men de har bedrövlig form och pressen ligger på dem i den här matchen då de har hamnat i nedflyttningsträsket. West Brom brukar inte vara som bäst när det är mycket på spel. De släpper in mest mål i ligan och har inte varit så vassa framåt det senaste heller. Stort minus att Jonas Olsson är avstängd då de inte har många trygga backar. Paul Scharner gillar jag men Gonzalo Jara, Gabriel Tamas, Pablo och Marek Cech är rena säkerhetsrisker bakåt i mina ögon. Då Blackpool tar mycket löpningar framåt och fyller på med folk så kan de få problem.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
West Bromwich - Blackpool
2
10 kr
Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
West Bromwich - Blackpool
Blackpool +0,5
30 kr

2 kommentarer till “Blackpools chanser underskattas än en gång

  1. Oddsbook den skrev:

    Spelet ser intressant ut. Testar ett 2/10 units.

    Tack!

  2. John den skrev:

    Tung förlust det där. Så många grymma chanser Blackpool missade. Campbell kommer inte att sova gott i natt.

    Vilken jäkla match annars. Utan tvekan en av de bästa i ligan hittills. Öppet åt båda hållen hela matchen igenom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *