AIK:s matcher blir sällan målfester

Det är ytterst sällan jag vågar mig på överspel i Superligan när AIK spelar, speciellt om linan ligger på 11,5 mål. AIK:s matcher mot Pixbo har slutat ganska målsnålt på senare år så Betsafe” href=”http://ads.betsafe.com/redirect.aspx?pid=8741&bid=1232″ target=”_blank”>Betsafes 1,80under 11,5 mål känns värt att testa.

AIK har ett riktigt bra försvarsspel och spelar en väldigt kontrollerad innebandy jämfört med lag som Caperio/Täby. De brukar inte öppna upp sig särskilt på bortaplan och ser man på deras bortamatcher hittills så har det bara blivit mer än 11 mål i en match – 6-8 i Umeå. I den matchen var första perioden (4-3) rätt galen då de flesta skott gick in. Annars brukar AIK:s matcher för det mesta vara tightare affärer.

Pixbo har varit med i en del målglada matcher hittills men de flesta har kommit borta och har varit mot anfallsglada lag (Täby, Dalen) eller lag med sämre försvarsspel (Mora, Balrog, Falun). Hemma har det bara blivit mer än 11 mål i en match och det var i premiären mot lirarna i Täby (9-10 efter övertid). Annars har Pixbo haft svårt för tightare lag som Sirius, Linköping och Helsingborg hemma i Wallenstamhallen. Pixbo vill gärna styra spelet och AIK kommer stänga till bakåt för att göra det svårt för Pixbo.

Bara 2 av de senaste 10 mötena har slutat med mer än 11 mål.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 16:00
Pixbo - AIK
Under 11,5 mål
28 kr

1 kommentar till “AIK:s matcher blir sällan målfester

  1. John den skrev:

    Sanslösa 9 mål efter 1 period. Inte alls vad jag räknade med. Underspel verkar aldrig funka lika bra som överspel =(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *