Svårspelade Linköping blir svåra för opålitliga Falun

Falun borde absolut ta sig till slutspel i Superligan men då måste de visa mer än vad de har gjort hittills. Linköping har just nu en av ”deras platser” över slutspelsstrecket och all press är på opålitliga Falun. I dagsläget ser jag definitivt Faluns chanser att vinna med 2 mål eller mer som mindre än 50% och därför ser jag spelvärde i Linköping +2 (hcp) till 2,00 hos Nordicbet” href=”http://affiliates.nordicbetpartners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_828b_5″ target=”_blank”>Nordicbet.

När Falun spelar hemma, är storfavoriter, har press på sig att klättra till slutspelsplats och möter ett väldigt svårspelat lag så vågar jag absolut inte spela på att Falun vinner med 2 bollar eller mer. De har svikit flera gånger förut på hemmaplan och senast var det Sirius som kom och tog alla poängen. Jag spelade emot Falun då och måste testa att göra detsamma idag. Linköping har varit imponerande enda sedan serien började och de enda gångerna de har torskat ordentligt var mot AIK (2-8) och Täby (2-8) i Stockholm. Linköping har ett gäng bra spelare men är framförallt bra som enhet och är svåra att bryta ner, både hemma som borta. På 12 matcher har de målskillnaden 58-57, vilket tyder på att de inte gör så mycket mål men samtidigt släpper in väldigt lite. Jag tror att deras tighta spelstil kan passa favoriterna Falun dåligt.

Oavsett hur matchen slutar idag så förväntar jag mig en tight match där inget lag drar ifrån målmässigt. Falun vinner sällan övertygande så om de trots allt tar en viktig seger så känns det bra att tipset även kan gå in vid uddamålsvinst för dem.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 16:00
Falun - Linköping
Linköping +2
28 kr

1 kommentar till “Svårspelade Linköping blir svåra för opålitliga Falun

  1. JB den skrev:

    Lycka till med tipsen! Har en nystartad bettingblogg och är ute och kollar runt vad det finns för andra med samma intresse.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *