Leicester värdelösa på bortaplan

Nu kör vi igång med tippandet efter ett litet uppehåll. Jag har fått upp motivationen till att tippa rejält nu och vad passar då bättre än ett fullt spelschema i de engelska ligorna så här på nyårsdagen. Jag har hittat ett intressant spel från the Championship där jag har svårt att se formstarka Hull förlora mot Svennis Leicester. Hull 0 (pengarna tillbaka vid oavgjort) spelas till 1,93 hos Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/?affiliate=365_054477″ target=”_blank”>Bet365

Hull startade inte säsongen speciellt imponerande och det berodde mycket på brist på kvalitet framåt. De har varit tighta bakåt för det mesta men har saknat spelare som kan stå för matchvinnande prestationer. Nu har de 8 raka matcher utan förlust och har mer hot framåt i laget. Koren och Simpson har kommit tillbaka fint efter skador och nu är även Jimmy Bullard på gång (kommer nog hoppa in från bänken idag med). Hull har även köpt in målfarlige Aaron McLean från Peterborough (10 mål på 19 matcher) och Matty Fryatt, från just Leiceister, som dock inte är med idag. Laget har bra självförtroende nu och jagar en play-off-plats. Ska några vinna den här matchen så bör det bli Hull.

Leicester känns väldigt överskattat, mycket tack vare Svennis som alltid drar till sig uppmärksamhet. De är usla på bortaplan och läcker ofta som ett såll där. De har 4 raka förluster borta och har totalt släppt in hela 30 mål på 12 matcher. Inte blir det bättre av att backarna Curtis Davies och Miguel Vitor inte kan spela idag och Chris Kirkland har dragit tillbaks till Wigan. Morrison & Hobbs har sett mindre stabilt ut i försvaret när de har spelat tillsammans. Jag har svårt att se Leicester vinna idag och de blir nog helnöjda själva om de får ens får en pinne med sig hem.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Hull City - Leicester
Hull City 0
29 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *