Danmark vill ge hemmapubliken sevärd handboll

Semifinalerna i handbolls-EM för damer är redan fastställda. Sverige möter Rumänien i den ena och värdnationerna Danmark och Norge drabbar samman i den andra. Danmark är i fantastisk bra form och är det enda laget som fortfarande inte förlorat. Ikväll möter de utslagna Montenegro i en på pappret betydelselös match. Det är högst troligt att Danskorna luftar en del spelare i väntan på semifinal.

Jag tror att Danmark vill bjuda hemmapubliken på en bra show. Oddset på hemmaseger är dock inte så högt, finns till 1,45. Handikappspel är en möjlighet men då det är svårt att veta hur stor vikt de båda lagen lägger på matchen ser jag det som lite riskabelt. Mitt spel är att Montenegro gör under 24,5 mål till 1,86 i odds hos Unibet. Montenegro har gjort under 24,5 mål i tre av fem matcher i detta mästerskap. Danmark har som mest släppt in 22 mål i en match i detta mästerskap. I snitt har de släppt in 20 mål på fem matcher.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tor 20:45
Danmark Dam - Montenegro Dam
Mont. under 24,5 mål
30 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *