Australien ligger risigt till i the Ashes

Den tredje testmatchen i The Ashes börjar i natt och mycket tyder på att vi kommer att få en vinnare senast den 20:e december. Australien är i riktigt dåligt skick nu så England, till 2,62 hos Bet365, borde vara favorit egentligen (de är hos andra bolag).

Då fint väder spås och Australien har fixat ihop en gräsig ’result pitch’ i Perth så känns chanserna att inte alla batsmen slås ut små. Plockar man bort det oavgjorda resultatet så ska England helt enkelt vara favoriter. Englands bowlers har varit överlägsna (26-16 i wickets hittills) och ser mycket mer hotfulla ut trots att Broad är borta. Anderson har varit lysande, Swann är på G nu och Finn & Tremlett (Broads troliga ersättare) är långa och kan få bra fart på denna matchens wicket. Samtidigt har Englands batsmen inte fått mycket problem när Australiensarna har kastat. Spelare som Cook, Pietersen, Trott & Bell har samlat på sig runs lekande lätt. Senast var England överlägsna och vann med 1 inning och 71 runs. Inte så pjåkigt.

Australien ligger verkligen risigt till nu. De är ett landslag på dekis, har många spelare ur form (inklusive storstjärnan och kaptenen Ponting) och roterar desperat i laguttagningarna. Till den här matchen har de även tagit ut Michael Beer som knappt har spelat på den här nivån förut. De har fått mycket skit i pressen och spelar under enorm press. England är en seger ifrån att behålla the Ashes och det skulle vara en stor besvikelse för Australien att inte vinna tillbaka den på hemmaplan. De spelar säkert bättre än senast men det känns som det blir svårt att besegra England som det har sett ut. De känns desperata och England till 2,62 måste spelas.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tor 03:00
Australien - England
England vinner 3:e testmatchen
30 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *