Danmark snäppet starkare än ryssarna

Det blir ett sista odds från dagens innebandy-VM från matchen Danmark – Tyskland. Jag hade förväntat mig att Danmark skulle vara odds-on favourite men Danmark finns till 2,00 hos Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/?affiliate=365_054477″ target=”_blank”>Bet365 och jag måste testa. Danmark ska vara snäppet vassare.

Oddsen kan ha påverkats en del av gårdagens resultat. Jag tycker ändå att en 1-8-förlust mot storfavoriten Finland väger tyngre än en inte så övertygande 9-6-vinst mot blåbärsnationen Canada. Danmark visade att de har en bra defensiv mot finnarna och de har en drös spelare som lirar i lägre divisioner i Sverige. Det kanske inte låter så prestigefullt men då ska vi inte börja snacka om ryska innebandyserier…Ryssland spelar bara landskamper när det är VM dessutom. Andra bolag ger runt 1,80 på Danmark så 2 gånger pengarna känns absolut värt att testa. Kul att spela på ett lag i detta VM utan att något handikapp är involverat. Blir inte för ofta 🙂

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 16:00
Danmark - Ryssland
1
29 kr

2 kommentarer till “Danmark snäppet starkare än ryssarna

  1. Daniel den skrev:

    Han ser ut att missa ett innebandy spel :O

  2. Daniel den skrev:

    Du borde hålla dig till dina handikappspel 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *