Passande matchbild för revanschsuget Arsenal

Det gick riktigt snett för Arsenal i andra halvlek mot Spurs så de uppskattar nog att chansen till revansch redan är här. Braga behöver vinna för att ha en realistisk chans att gå vidare och Arsenal kommer säkert få ytor att kontra in mål på. 2:an till runt 1,90 känns bra, men då Arsenal sällan vinner med 1-0, och speciellt inte mot lag som spelar öppet, så liras Arsenal över 1,5 mål istället till fina 1,95 hos Betway” href=”http://betway.com/partner?track=FB57C48F115857652493BC682B0C3C878FD43448&asset_id=338″ target=”_blank”>Betway.

Braga kommer säkert inte suga lika hårt som de gjorde i London när de förlorade med 0-6 men jag tror inte att de räcker till här. Deras ganska öppna spelstil och en högst tveksam kvalitet på försvaret kommer få det att vattnas i munnen på Arsenal. Lägg till en tveksam ligaform där de förlorade nyligen mot storheter som Guimaraes och Beira Mar… Braga måste satsa då de behöver 3 poäng för att ha en realistisk chans att gå vidare. Arsenal lär tacka för ytorna de får.

Arsenal kommer att vila ett par spelare men nu får några andra spelsugna lirare chansen istället. 3 poäng idag och de är helt klara för avancemang och kan slappna av i sista matchen. Wenger lär se till att spelarna tar den chansen och att de levererar efter Spursfiaskot. Bortaplan gillas säkert med då det har blivit lite väl många plattmatcher hemma. Arsenal ska vara för bra för Braga.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tis 20:45
Braga - Arsenal
Arsenal över 1,5 mål
30 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *