Färjestad tar revansch mot AIK

Färjestad spelar forfarande bra ungefär varannan match och efter en sämre insats mot Frölunda kommer AIK känna på ett bättre spelande FBK i kväll. AIK hade flyt mot Skellefteå då man plockade samtliga poäng. Färjestad tar tag i taktpinnen och vinner här.

Färjestad är väldigt nyckfullt. Man ligger i toppen men man kan inte lita på dem att plocka enkla poäng. Inför matchen mot Frölunda såg det bra ut. Seger borta mot Djurgården då man plattade till snobbiga 08-or och stabilt spel. Att sedan förlora mot värdelösa Frölunda är ju knappast okej. Nej, nu blir det skärpning. Pelle Prestberg ska vara tillbaka i laget och man har inga nya avbräck. Wallin fortfarande borta så klart men laget står inte och faller med honom. Det har man visat. Nu blir det seger mot AIK. Lagen om balans säger det i färjestads fall.

Matchen i AIK slutade med en massa rummel och rabalder. Målet som uteblev drabbade Norrlänningar och en okänd måldomare. AIK har gjort det bra ändå men de har för svagt lag för att kunna hålla standarden än längre tid. Den senaste tiden har de även mött lite av de lagen som har haft det motigt om vi räknar bort flytsegern mot Skellefteå då. Deras bäste spelare MacNevin är precis som Wallin så klart borta.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Mån 19:00
Färjestad - AIK
1
38 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *