Fint odds på serieledande Brighton

Jag trodde verkligen att jag såg fel när jag skymtade Brighton, serieledarna i League One, stå i hela 4,30 (Betsson” href=”http://record.affiliatelounge.com/_w5XHXkPeixauqxJ1W5ErsWNd7ZgqdRLk/1?payload=oddskampen” target=”_blank”>Betsson) borta mot Southampton. Draw no bet finns även till höga 3,05 hos Betsson” href=”http://record.affiliatelounge.com/_w5XHXkPeixauqxJ1W5ErsWNd7ZgqdRLk/1?payload=oddskampen” target=”_blank”>Betsson och jag sätter en liten peng på detta. Visst har hemmalaget fått bättre resultat på senare tid men Brighton ligger etta av en anledning och ska inte stå så högt.

Southampton har börjat komma igång under Nigel Adkins men samtidigt bör man kolla på vilka de har vunnit över. De har mött en hel del bottenlag (Tranmere, Dag & Red, Notts County) eller formlösa lag (Peterborough). Brighton blir det bästa laget de har mött på länge och förväntingarna är på dem. Jag litar inte helt på att the Saints kan klara en sån uppgift än och när bolagen som så ofta har dem som för stora favoriter så passar jag på att spela emot.

Brighton har haft ett par mindre lyckade resultat nyligen men har ändå inte spelat så dåligt. Den här typen av stormatch på bortaplan brukar de gilla och vinnarskallen Gustavo Poyet lär garanterat peppa sina gubbar ordentligt. De vann här ifjol med 3-1. Backklippan Greer är ok till spel vilket är tur då duktige Elphick är avstängd. El-Abd är kapabel till att täcka upp för honom. Wood kan bli ett fint tillskott på topp. Brighton lär nog ligga rätt tight i försvaret och försöka frustrera hemmalaget, för att sedan hitta öppningar med hjälp av sitt fina kortpassningsspel. Jag blir inte särskilt förvånad om de kan få med sig nåt hem till sin del av sydkusten.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Tillbaka
Tis 20:45
Southampton - Brighton
Brighton (draw no bet)
10 kr

2 kommentarer till “Fint odds på serieledande Brighton

  1. John den skrev:

    Typiskt att Brighton missade straff men det hade inte vart rättvist om de hade vunnit. Saints verkade ha det mesta annars.

  2. Daniel den skrev:

    kanske inte rättvist men man grämer sig lätt ändå

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *