Spurs offensiv blir för mycket för decimerat Bremen

Dagens mest lockande spel för mig är Tottenham (-1) till 2,15 hos Betway” href=”http://betway.com/partner?track=FB57C48F115857652493BC682B0C3C878FD43448&asset_id=338″ target=”_blank”>Betway. De möter ett skadedrabbat Werder Bremen som inte har imponerat den här säsongen.

Jag kan inte riktigt se Spurs misslyckas med att vinna idag. Frågan för mig är hur mycket de vinner med. De säkrar avancemang om de vinner idag och hemmapubliken lär bjuda på fin atmosfär. Laget har bjudit på fina prestationer hemma i Europa hittills (4-0 Young Boys, 4-1 Twente, 3-1 Inter) och de har inga problem med att göra mål. Van der Vaart är osäker till spel men Redknapp har gott om alternativ framåt nu när målhungrige Defoe är tillbaka. Bale verkar kunna spela trots axelproblem.

Werder Bremen har en hel drös etablerade spelare borta (Arnautovic, Frings, Wesley, Silvestre, Pizarro, Borowski m,m m,m) och usel form. Försvaret är en hönsgård ofta och de kan få rejäla trubbel när Spurs sätter fart idag. De är rätt usla borta också. I Bundesliga har Bremen på sina 7 bortamatcher 1-2-4 och usla 8-21 i målskillnad.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Ons 20:45
Tottenham - Werder Bremen
Tottenham (-1)
35 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *