Leverkusen möter tolv motståndare

Leverkusen reser i dag för att möte St Pauli för att möta ett  motiverat lag. De möter inte bara 11 spelare på planen utan även en engagerad publik på en packad stadion. Leverkusen är dock i strålande slag och spelade ut Kaiserslauten senast. De borde ha en bra chans att vinna den här tuffa bortamatchen.

St Pauli, baserat i stadsdelen med samma namn i Hamburg är nykomlingar och kämpar på i ligan. Man gör ett helt okej jobb men ligger farligt nära nedflyttning nu. Fyra poäng försvinner snabbt. Formen pekar dock neråt just nu vilket inte bådar när de nu möter ett lag på uppgång. De kommer verkligen behöva sin trogna supporterskara.

Leverkusen spelade ett friskt och kreativt anfallsspel mot Kaiserslauten som ledde fram till en seger med 3-1. Flertalet tränare har uttalat sig om deras fina anfallsspel. Det är den typ av attack man behöver för att mala ner att väldigt defensivt spelande lag som St Pauli kommer vara idag. Formen pekar spikrakt uppåt. De borde kunna håva in 3 poäng i dag om de bara lyckas få hål på sina motståndare.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Mån 15:30
St Pauli - Leverkusen
2
32 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *