Förstärkt Australien vinner över Nya Zeeland igen

Det är synd att Rugby League inte ens finns på kartan här i Sverige då det är en sevärd sport med en fin blandning av hård kamp, teknik och taktik. Imorgon bitti bjuds vi på en höjdare inom sporten då det är final i Four Nations mellan favoriterna Australien och Nya Zeeland. Australien har spelat riktigt bra och slog nyligen Nya Zeeland utan flera av sina största stjärnor. Australien -8 måste testas till 1,90 hos Bet24.

Lagen möttes i gruppspelet nyligen då båda var klara för final. Även om matchen inte gällde mer än ära då så imponerade Australien stort och slog Nya Zeeland med 14 poängs marginal (34-20). Detta var trots att de vilade stjärnspelarna Slater, Lockyer, Tonga och Lewis medan Nya Zeeland spelade sitt starkaste manskap. Dessutom spelades matchen i Auckland med en fanatisk hemmapublik som stödde the Kiwis. Nu spelas matchen i Brisbane och domaren är t.o.m australiensisk! När han dömde sina landsmäns match mot England nyligen så gav han flera chockerande domslut till deras fördel. Vill han riskera att bli hatad av hela Australien imorn när så mycket står på spel..?

Australien är det bättre laget och brukar för det mesta vinna detta möte. Låter de bara inte the Kiwis storstjärna Benji Marshall ha för mycket boll eller tar ut segern i förskott så ska de ha en god chans att vinna med nuvarande form.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 10:00
Australien - Nya Zeeland
Australien (-8)
29 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *