Dortmund vill fortsätta ligga i topp

Dortmund har gjort en bra säsong hittills och byggt på föregående säsong på ett utmärkt sätt. Nu gäller det bara att inte slå av på takten som man kanske har sett ut att göra nu på slutet. Jag tycker att de ser starkare ut än Hamburg och tippar ettan.

Dortmund ser riktigt starka ut i år och borde ligga i toppen när serien summeras på vårkanten. Framför allt är de väldigt starka på hemmaplan där de som en spartan har svar på de flesta hot. Det är där de kommer plocka de flesta poängen och där de känner sig trygga. Formen är okej till bra. Man har inte riktigt fått med sig resultaten som man velat men ser fortfarande bra ut.

Hamburg är skadedrabbat. Man får rotera, byta och maskera personal på flertalet platser och det gör ju självklart att man inte är lika starkt som vanligt. När Berg spelade i Hamburg förra året tyckte jag ofta att de såg fantasilösa och stela ut. Inte sett dem spela i år än men vad jag läst så verkar de inte jättemycket bättre i år.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Fre 20:30
Dortmund - Hamburg
1
35 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *