Det blir ofta målrikt när Leeds spelar

Både Norwich och Leeds brukar göra mål för det mesta så dagens möte kan bli underhållande. Över 2,5 mål spelas till 1,75 hos Expekt.

Leeds har hela 9 matcher i rad där det gjorts 3 mål eller mer och även om de har ändrat om i försvaret så består det fortfarande av ett gäng åsnor. Nuförtiden är det mittlåset Bruce och O’Brien som ska stå för tavlorna. De kan få det tufft idag då Holt (som kan spela ändå efter att hans röda kort senast stryktes) och Martin på topp för Norwich har visat stigande form. Större problem bakåt för Norwich som saknar en del spelare på mitten och i försvaret. De har bara hållt nollan i 6 av 17 matcher och har en tveksam form jämfört med Leeds som har öst in mål på senare tid och har 4 raka utan förlust. Leeds spelar dessutom bättre på bortaplan så det är bäddat för en kul match.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Norwich - Leeds
Över 2,5 mål
30 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *