Chelsea avgör i andra mot Birmingham

Birmingham tar emot serieledande Chelsea och kommer med all säkerhet prioritera försvarsspelet. Chelsea är det bättre laget men jag tror att de avgör först efter halvtidsvilan och spelar därför halvtid/fulltid – X/2 till 4,80 hos Unibet.

Chelsea är inne i en tung period och har bara gjort ett mål på de tre senaste matcherna. Första förlusten på hemmaplan kom ändå väldigt oväntat när Sunderland vann med 3-0 (!).  Tre viktiga spelare på mittfältet saknas i form av skadade John Terry, Frank Lampard och avstängde Michael Essien.

Förra årets nykomling Birmingham kom på nionde plats förra säsongen och var svårbesegrade på hemmaplan där man bara förlorade två matcher. Andra säsongen i serien brukar ofta vara svåra och så även i det här fallet. Birmingham klarade av att spela 0-0 på bortaplan mot Manchester City i förra omgången.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Birmingham - Chelsea
HT/FT - X/2
10 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *