Cardiff – Swansea brukar bli målglatt derby

Hatderby i södra Wales mellan Cardiff – Swansea på söndag och för det mesta brukar det bli händelserika möten. Jag förväntar mig inget annat den här gången heller och Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/?affiliate=365_054477″ target=”_blank”>Bet365:s 1,95över 2,5 mål känns spelvärt med tanke på de senaste derbyna och den offensiva kvaliteten i lagen.

Cardiff saknar visserligen skytteligaledaren Jay Bothroyd men de har gott om spelare som vet vart målet finns. Laget är vasst i år och har gått över linan de 5 senaste matcherna. Swansea spelar fortfarande bra fotboll men är effektivare nu än under Sousa ifjol – målsnittet ligger nu på 1,43/match jämfört med 0,87 då.

Det är bara seger som räknas i derbyt och båda lagen lär ha motivationen och självförtroendet till att satsa framåt. De fyra senaste derbyna har slutat målrika – 2-2, 2-2, 3-2 Swansea och 2-1 till Cardiff nu senast. Jag blir inte förvånad om vi får se minst 3 mål igen.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 14:10
Cardiff - Swansea
Över 2,5 mål
33 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *