Forest kan slå ett Watford på nedgång

Watford har gjort det bra med små resurser hittills men verkar på väg ner i form. Nottingham Forest spelar ofta bättre än resultaten visar och med lite bättre effektivitet ska de kunna vinna över hemmasvaga Watford. Forest (0) spelas som asian handicap till 2,13 hos Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/?affiliate=365_054477″ target=”_blank”>Bet365.

Watford har nu 3 förluster på de 4 senaste och det är kanske inte så förvånande att deras fina säsongsinledning avtar med tanke på att laget är väldigt ungt och truppen är tunn. Laget har dessutom saknat mittfältaren Don Cowie som har legat bakom mycket framåt (med sina 6 assist ligger han tvåa i seriens assistliga). Forests manager Billy Davies lär säkert ha snappat upp en del tips på hur man kan stoppa Watfords spel från videor av deras 2 senaste matcher då de har varit bedrövliga. Vi får se hur det unga laget reagerar på motgång men de hade säkert föredragit att spela borta där de är bättre och har mindre förväntningar på sig. Hemma har de bara slagit Boro och Ipswich (imponerar inte på många) och de har inte hållit nollan ännu.

Det är möjligt att Forest ger nyligen skadade Rob Earnshaw en start idag och ger hjälp till Blackstock på topp. Det kanske kan ge dem mer spets framåt. 3 poäng räcker långt i den här ligan och skulle skicka Forest närmare play-off-plats. Billy Davies har ett grymt facit som manager i matcher mellan november och januari (V 40 O 15 F 7, målskillnad 97-41) under sina 6 Championshipsäsonger och av nån anledning brukar hans lag komma igång så här dags.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Tillbaka
Lör 16:00
Watford - Nottingham Forest
Notts Forest (0)
33 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *