Taggat Napoli möter Liverpools reserver

På truppen som är uttagen idag och Hodgsons kommentarer i media så ser man tydligt att Liverpool prioriterar matchen mot Blackburn på söndag mer än matchen mot Napoli. Jag måste testa Bwins 1,95 på att Napoli vinner.

Det hade varit svårt nog för Liverpools A-lag med den formen de har men idag vilar de nyckelspelare till söndag (Gerrard, Torres), har skador (Kuyt, Johnson) och sjukdomar (Agger). De som kommer in är kanske spelsugna men de bör få det svårt mot Napolis starkaste elva. Poulsen är tillbaka idag och lär spela, vilket inte bör glädja Liverpoolfansen. Han och Spearing på mitten kan få det tufft idag. Hodgson kommer säkert spela tight och hoppas på en pinne. Vinst idag känns orealistiskt med de elvorna som kommer spela idag.

Napoli har sett fram emot den här matchen och en fullpackad hemmaarena med galna napolitanare kommer stödja dem. Napoli vill vidare i gruppen och då de bara har 2 poäng hittills så blir det här en bra chans att ta täten i gruppen. Cavani, Dossena, Hamsik & Lavezzi blir svåra att möta för Liverpools reserver i en fientlig miljö.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tor 19:00
Napoli - Liverpool
1
30 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *