Luleå revanscherar sig snabbt mot Modo

Luleå åkte på en riktig känga mot ett för dagen stabilt Färjestad i Karlstad senast. Nu är man nog ganska revanschsugna och Modo får betala priset.

Luleå hade svårt att hota Färjestad tillräckligt mycket senast och när man väl gjorde det så stod en flaxande ryss i vägen. Innan förlusten har Luleå sett riktigt starka ut vilket bygger på förra säsongen då man stundtals visade prov på bra spel även om man hamnade utanför sluspelsplats efter en dålig säsongsavslutning. Nu ser det bättre ut inledningsvis och de verkar ha stabiliteten för att kunna ta en topp 6-placering.

Modo har varit lite svängiga den här säsongen men kommer utvilade till matchen. Dock brukar ishockeyspelare inte ha något emot att spela varannan dag. Det håller matchskärpan uppe. Förra mötet vann Luleå i Örnsköldsvik med 5-2 vilket tillsammans med Modos dåliga bortfacit pekar starkt mot hemmaseger. Luleå kommer åka cirklar runt modoiterna denna afton.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tor 19:00
Luleå - Modo
1
30 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *