Blackpool kan störa Birmingham

Birmingham har inte kommit igång den här säsongen, trots flera fina nyförvärv, och jag känner att de har blivit lite för stora favoriter mot Blackpool. Holloways mannar känns farligare framåt och Betsafe” href=”http://ads.betsafe.com/redirect.aspx?pid=8741&bid=1232″ target=”_blank”>Betsafes 4,60Blackpoolseger känns för högt. Jag testar!

Blackpool är ett av de lagen i ligan jag helst tittar på då jag gillar deras offensiva stil, oavsett spelplats och motståndare. Det går inte alltid hem men ska de stanna uppe så är det helt rätt att satsa på trepoängare snarare än att tråka sig till en pinne här och där. Med den förutsättningen gillar jag 4,60 på seger idag. Vi har sett det förut den här säsongen; hemmalaget är storfavoriter och ska bara slå nykomlingen, men de klarar inte av att styra spelet och Blackpool straffar dem på kontring med sitt direkta spel och många löpningar. Alla deras vinster hittills har kommit i såna lägen – Wigan 4-0, Newcastle 2-0 och Liverpool 2-1.

Birmingham har bara en ynka seger hittills och 1,75 på dem köper jag inte alls. Jag var inte speciellt imponerade av dem ifjol heller fast de hade riktigt bra form på hösten. De spelar primitiv, gammaldags brittisk fotboll och litar för mycket på fasta situationer för att göra mål. Idag saknas bäste målskytten Craig Cardner (3 mål). Förutom honom har ingen gjort mer än 1 mål. Om Blackpool kör på som vanligt framåt så kan jag tänka mig att Birminghams långsamma och osmidiga försvar kan få en del problem.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Birmingham - Blackpool
2
10 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *