Kryss mellan Bolton och Stoke

Stoke har verkligen hittat formen efter en trevande inledning på säsongen. Laget har fyra segrar och en oavgjord på de fem senast spelade matcherna. Bland annat vände man nyligen ett 0-1 underläge i paus, till seger efter 90 minuter borta mot hemmastarka Newcastle. Stoke får bra publikstöd från läktaren då många fans köpt biljetter. På skadelistan finns endast långtidsskadade Mama Sidibe.

Bolton har spelat bra i säsongsupptakten, men allför många matcher har slutat oavgjort. De tre senaste matcherna i ligan har slutat oavgjort, samtliga tre matcher på hemmaplan den här säsongen har slutat oavgjort. Risken för ytterligare ett oavgjort resultat idag ser jag som goda. Boltons kapten Kevin Davies fick en smäll på ankeln under landslagsuppdrag med England i veckan, men väntas vara redo för spel idag.
Jag tror det blir en jämn match och ett lika resultat är troligt. Matchen här i fjol slutade 1-1.

3,39
i odds på krysset finns hos Pinnacle.


Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 16:00
Bolton - Stoke
X
10 kr

2 kommentarer till “Kryss mellan Bolton och Stoke

  1. Viktor den skrev:

    Läser på text-tv att Klasnic gjorde 2-1 för Bolton i sjätte(!) övertidsminuten.. Tråkigt för mig =/

  2. John den skrev:

    Riktigt oflyt. Kändes som om den skulle gå in.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *