Båda gör mål i Bolton – Stoke

Både Bolton och Stoke har bra form så det känns som att det kan bli ett jämnt och intressant möte idag. Om lagen har några problem så är det snarare defensivt än offensivt så jag spelar båda lagen gör mål till 1,80 hos Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/?affiliate=365_054477″ target=”_blank”>Bet365.

Bolton har sett bra ut hela säsongen och har varit svårslagna. Bara en förlust på 7 matcher är starkt men de hade haft fler poäng om de inte kryssat så ofta. De släpper in lite väl mycket mål och deras backlinje är inte direkt bland de mest fruktade i ligan. De har bara hållit nollan en gång hittills i ligan. Nu möter de ett Stoke som fortfarande spelar genomrutten fotboll men gör det effektivt. De har gjort mål i alla matcher utom mot Chelsea och deras route one football är svår att försvara sig emot. De är alltid farliga på fasta, speciellt där kan Bolton få problem, och Kenwyne Jones har varit ett monster det senaste. De har startat alldeles för slött i många av de senaste matcherna, men en utskällning i paus har funkat för att de ska jobba in målen de behöver i andra. Enligt oddsen är det liten fördel för Bolton men det här luktar score draw, 1-1 eller 2-2 kanske.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Bolton - Stoke
Båda lagen gör mål
24 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *