Inter blir för tuff uppgift för Spurs

Tottenham har en inspirerande, men troligen för svår, uppgift när de möter Inter Milan på San Siro idag, speciellt nu när nyckelspelarna King och Van der Vaart är borta. Jag spelar Inter till 1,67 hos Unibet.

Spurs har inte åkt ner till Italien med de bästa förutsättningarna. Defensivt har de problem då King, Dawson och, såklart, Woodgate är borta. Kaboul och Gallas är precis tillbaka från skada men Gallas lär starta tillsammans med den inte helt övertygande Bassong. Då både Sneijder och Eto’o är i lysande form så känns det som att de kommer få det svårt. Van der Vaart har varit bäst offensivt för Spurs hittills så att han är avstängd är ett stort avbräck.

Då Inter har ett försvar av världsklass och känns tyngre på mittfältet så tror jag det finns risk att en ensam Crouch på topp kan bli för ensam. Även om Spurs yttrar alltid är luriga att möta så tror jag att Inter kommer vinna kampen på innermittfältet och begränsa skadan Lennon & Bale kan göra. Både Interspelarna och Rafa Benitez har mycket värdefull erfarenhet från Champions League så de vet bättre hur man gör det på den här nivån. 3 poäng för Inter idag är viktigt för att inte kvalificering ur gruppen ska bli onödigt osäkert.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Ons 20:45
Inter Milan - Tottenham
1
33 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *