Valencia vill visa att de ska ha Rangers slutspelsplats

Jag gillar Valencias vinstchanser borta mot Rangers ikväll och känner att jag måste testa tvåan till 2,10 hos Betsafe” href=”http://ads.betsafe.com/redirect.aspx?pid=8741&bid=1232″ target=”_blank”>Betsafe. Valencia är helt enkelt ett mycket bättre lag och deras fart och teknik kan bli svårt att hantera för skottarna.

Rangers har visserligen bra form men då den skotska ligan håller så pass dålig standard så ska det inte spela någon större roll. Valencia bör inte bli knäsvaga direkt när de tar en titt på vad Rangers kan ställa upp med för spelare – Kyle Lafferty, Steven Naismith, Steven Whittaker och en 40-årig David Weir känns inte som spelare som hör hemma i Champions League. Hemmaplan och en skön skotsk kämpaglöd kan inte räcka hur långt som helst.

Valencia har överlägsen teknik, fart och spelskicklighet som jag tror kommer bli avgörande om de bara visar den attityden som behövs på Ibrox. Spanjorerna har presterat över förväntan hittills och imponerade mot Barcelona på Camp Nou senast där de ledde i halvtid. De har gott om spelare som kan bidra med mål och deras spelare lämpar sig bra för farligt kontringsspel borta (de har vunnit 4 av 5 borta hittills i liga + cup). Plus för att Banega är tillbaka och kan styra på mitten (även om Tino Costa har gjort det bra med). De förlorade snöpligt i en chansfattig match mot Man United senast och vill säkert se till idag istället att de får ett bra läge till att kvalificera sig vidare. Rangers har inget i ett slutspel att göra om man ser till kvalitet.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 20:45
Rangers - Valencia
2
29 kr

1 kommentar till “Valencia vill visa att de ska ha Rangers slutspelsplats

  1. John den skrev:

    Det där ska inte Valencia vara nöjda med. Kunde ha slutat 4-1 till Rangers och ändå bjöd de inte på nåt större motstånd. Valencia borde utnyttjat sitt bollinnehav mot ett sånt pisslag. Nåväl, Inter gick in iaf och plus för dagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *