HV71 hittar tillbaka till det vinnande spåret

HV71 fick plump i protokollet senast mot Timrå, ett lag de har svårt för. Nu ska de ta sig i kragen igen och ta ett överskattat Frölunda.

Frölunda är överskattat och har så varit under en lång tid. Vet itne ritkigt varför alla tror att de är så bra hela tiden. Det är ju klart att de borde ligga bättre till i tabellen än de för närvarande gör men jag är inte överraskad. De spelare som de litar till så mycket såsom Nicklas Andersson, Tomi Kaillio och Pebben är inte lika bra som de en gång var. Dags att hitta nya stöttepelare.

HV71 har även de ”lyckats” med att göra en sämre säsong än väntat. Här känns det dock som att de har potentialen hela tiden. Efter några matchers vinster så trodde jag att de skulle trampa igång som vanligt och gå fram som en skördetröska i Elitserien men så kom spöklaget Timrå och förstörde det hela. Jag tror dock inte att de hänger alltför mycket läpp för det. Dags att hoppa upp på orientexpressen av segrar igen.

Bäst odds på tvåan hittar jag på Bet24 som har 100% bonus upp till 500 kronor just nu. Inte illa det.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Frölunda - HV71
2
51 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *