Linköping måste vända trenden

Kan man förstöra ett lag genom att plocka in bättre spelare? Tydligen. Linköping har inte vunnit en match och bara plockat en poäng sedan stjärntjeckerna kom tillbaka till Sverige. Kanske beror det på att andra spelare som tidigare drog ett stort lass nu tar ett steg tillbaka för att låta stjärnorna göra jobbet. Kanske spelar det in att att Hlavac och Hlinka faktiskt var klubblösa två veckor innan de kom till LHC och lite ringrostiga. Vad det än beror på så är det ju tydligt att de måste komma på ett sätt att vinna med dessa spelare med. Senast lyckades de åtminstone plocka en poäng i en mållös(!) match i Stockholm. Även om målen inte kom så kanske det är ett tecken på att de har något på gång ändå. De har en hög potential som måste komma ut snart.

AIK har gjort det överraskande bra utan att ha ett speciellt imponerande lag, på pappret. De vann borta mot ett återigen mediokert Brynäs som verkar ha knaprat likgilitighetpilller. Jag kommer inte att lägga alltför stor vikt vid den segern alltså. Jag tycker att det är kul med AIK tillbaka i Eliteserien men tror att de får det svårt idag mot ett bättre lag än brynäs.

Kommer LHCs 1 poäng följas av 3 poäng idag? Kan kaniner flyga? Nej, men vad har det ena med det andra att göra…

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
AIK - Linköpings HC
2
32 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *