Coventry har god chans mot hemlängtande Barnsley

Coventry har spelat rätt bra på slutet men inte alltid fått resultat som matchar insatsen. De ska ses med god chans idag mot ett bortasvagt Barnsley så jag spelar Coventry till 2,00 hos Unibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=8128″ target=”_blank”>Unibet.

Barnsley kan ge alla lag i divisionen hårt motstånd när de spelar hemma men av nån anledning så presterar de inte borta. De har ännu inte vunnit borta och har bara gjort 4 mål på 6 matcher. De har en tendens till att falla ihop i försvaret dessutom och släpper in över 2 mål i snitt borta.

Aidy Boothroyd har gjort ett stabilt jobb med Coventry med små resurser och de kan möjligen gå upp på play-off-plats vid vinst idag. De stod emot bra mot Cardiff senast men förlorade precis i slutet. Laget gör mer eller mindre alltid mål så ett Barnsley som är uddlöst när de är ute och reser kan få trubbel att ta poäng. En taggad Marlon King, med rutin från Premier League, kan möjligen få starta idag och han håller bra klass på den här nivån.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Coventry - Barnsley
1
30 kr

2 kommentarer till “Coventry har god chans mot hemlängtande Barnsley

  1. Daniel den skrev:

    1-0 redan. Gott, nu ska den bara bärgas de resterande 72 minuterna 🙂

  2. John den skrev:

    Var tight länge men blev ju bekväm seger till slut ändå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *